top of page
LR-Karakterhuis-106_edited.png

Advies welk karakter past bij jou?

 

Een nieuwbouwhuis wordt als lege ruimte opgeleverd en mist vaak praktische opbergruimte. Met de karakterelementen van Karakterhuis maak je jouw huis bijzonder, uniek en praktisch.  Lees hier welk karakter past bij jouw wensen.

LR-groot--Karakterhuis-103_edited.jpg

Element Ensuite gedraaid no 1

Wil je graag een scheiding tussen twee ruimtes zoals de woonkamer en de keuken?

Kies dan voor element ensuite. De ensuite zorgt voor een scheiding tussen de woonkamer en de keuken zonder dat de ruimtes helemaal hoeven worden afgesloten. Binnen de ensuite heb je keuze uit drie basistypen:

  1. De moderne variant van de ensuite met de gedraaide kasten; element Ensuite gedraaid no 01

  2. De klassieke variant met de rechte kasten; element Ensuite no 01

  3. Ensuite met deuren zonder kasten; element op aanvraag

De ensuite kan worden uitgevoerd met of zonder deuren tussen de ruimtes en met of zonder deuren op de kastjes. Je kan een kast bijvoorbeeld inrichten als een open servieskast, of gesloten voorraadkast.

Karakterhuis interieurcollectie 2.jpg

Element kast en bankje no 1

Wil je graag een verbinding tussen twee ruimtes zoals de woonkamer en keuken?

Houd je van een open ruimte en wil je dit karakter versterken? Kies dan voor de opties met kast en bankjes. Deze elementen benadrukken door hun ontwerp, de lengte en hoogte van de ruimte. Het bankje kan worden gebruikt als zitbankje of als dressoir, bijvoorbeeld om de televisie op te zetten. In deze categorie zijn drie basisopties:

  1. De kast en bankje afgewisseld. Dit ontwerp is geïnspireerd op de schouwen die je ziet in oude huizen. Je ziet in het midden van de ruimte een schoorsteen die de ruimte doorbreekt en door zijn volume een echte eyecatcher is. In het ontwerp is de schouw vervangen voor een kast. Deze kan als open of met deurtjes worden uitgevoerd; element kast en bankje no 1

  2. De kast en bankje naast elkaar. In dit ontwerp is het verticale volume minder prominent aanwezig en staat meer in de hoek. Deze kast is verbijzonderd door de kast in twee delen in te delen; element kast en bankje no 3

  3. Wil je de wanden graag vrijhouden? Door alle meubels laag te houden ontstaat er een extra open en ruimtelijk effect. Het ontwerp van het bankje is een groot element in het interieur en benadrukt door de lange lijnen de lengte van de ruimte. Het bankje is op aanvraag uitvoerbaar met lades; element kast en bankje no 2

Karakterhuis%20interieurcollectie%206_ed

Mis je praktische opbergruimte?

Je verzamelt vaak spullen, die je veel op dagelijkse basis gebruikt. Je kan dan nooit genoeg praktische opbergruimte hebben! Een oplossing voor het efficiënt toevoegen van opbergruimte:

1. Element met de gedraaide kast met bankje. De kast zit tegen een hoek aan waardoor je op een subtiele manier karakter geeft aan de ruimte. De kast is op aanvraag uitvoerbaar in een bredere variant, met of zonder deurtjes en het bankje met lades. 

2. Element met kast en bankje in de hoek. De kast zit hier efficiënt tegen een hoek aan en kan worden uitgevoerd met of zonder deurtjes.

Element kast en bankje no 2

35311_Int%201%20bewerkt%203%20flatten_ed

Element kast en bankje no 3

Wil je graag een grote tafel maar is er weinig ruimte?

Het ontwerp van het bankje benadrukt de lengte van de ruimte en hiermee bespaar je een veel ruimte rond de eettafel. Het bankje is er in verschillende maten dus altijd passend voor jouw interieur. Op aanvraag is het bankje uitvoerbaar met een klep.

Wil jij ook een uniek Karakterhuis?

bottom of page