top of page
LR-Karakterhuis-107_edited.jpg

Samenwerking met bouw- en vastgoedprofessionals

Bijzonder maatwerk interieur

Samenwerking

Het ontwikkelen en bouwen van woningen is vaak een lastig en langdurig traject. Er wordt altijd veel aandacht besteed aan een stedenbouwkundig plan en de architectuur. Door de economische crisis heeft de conceptmatige bouw een vlucht genomen. Hierin is te zien dat de binnenkant van een woning vaak identiek is. Dit zien we bij Karakterhuis als een kans! Na de oplevering willen klanten hun woning eigen en uniek maken, maar weten vaak niet hoe. Het Karakterhuis heeft een unieke collectie modulaire interieurbouwelementen, genaamd karakterelementen, ontwikkelt om meer sfeer in een huis te krijgen. Zonder dat er een aanpassing nodig is in de basiswoning of -appartement.

 

Karakterhuis heeft mooie projecten gerealiseerd in samenwerking met vastgoedontwikkelaars, aannemers en ontwikkelende aannemers. Als één team bundelen we onze krachten met hetzelfde eindresultaat voor ogen: unieke en karakteristieke woningen op basis van één standaard, een soepele klantreis en een tevreden klant.

LR-Karakterhuis-111.jpg
Leaflet Karakterhuis & Selekthuis V2.jpg

Voorbeeld pagina inspiratiebrochure

Voorbeeld pagina inspiratiebrochure

Hoe ziet een samenwerking met Karakterhuis eruit?

Een samenwerking met een bouw professional is eenvoudig en kosteloos. Als samenwerkingspartner maakt Karakterhuis een project specifieke brochure. Hierin staan inspiratiebeelden en sfeerplattegronden die zijn gemaakt op basis van uw DO-tekeningen. Er zal ten alle tijden alleen gebruik worden gemaakt van de bestaande opties in de optielijst. Daarnaast blijven de aansluitpunten voor elektra of ventilatie altijd intact en hoeven niet gewijzigd te worden. Tenzij uw project hier ruimte voor heeft en er vooraf duidelijke afspraken zijn gemaakt over de mogelijkheden tot wijzigen.

 

Na de start verkoop neemt een klant zelf contact op met Karakterhuis voor een adviesgesprek en een maatwerk ontwerp voor de indeling. Het heeft daarbij onze voorkeur dat een koper contact opneemt na tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst maar voor de keuze van de opties, zo kan er een integraal ontwerp gemaakt worden.

Tijdens het inmeetmoment van de kopers komt de samenwerkingspartner van Karakterhuis om de ruimte in te meten. Na de oplevering van de woningen worden de elementen in een dag geplaatst en schilderklaar opgeleverd. Zo brengen we elkaars werk naar een hoger niveau.

Karakterhuis in de basis

Er zijn mogelijkheden om een combinatiepakket samen te stellen met grote opties, zoals een uitbouw, kleine opties en karakterelementen. Zo kan een klant kiezen voor een designindeling met een all-in-prijs.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om een karakterelement op te nemen in uw basishuis om een onderscheidend product aan te bieden voor een scherpe prijs. Bijvoorbeeld voor een herenhuis of jaren ’30 woning kunt u in de basiswoning een ensuitekast opnemen en hiermee een onderscheidend product aanbieden.

LR-groot--Karakterhuis-117.jpg

Voordelen voor u als bouw- en vastgoedprofessional:

Kosteloos een uniek interieur aanbieden zonder dat het uw standaard proces verstoort.

  • Ontwikkelaars en ontwikkelende aannemers kunnen hun ‘standaard plattegrond(en)’ ontwikkelen.

  • De karakterelementen worden altijd na de oplevering van de woning geplaatst. 

De samenwerking is een aanvulling op uw ontwikkelproces:

  • Gratis digitale inspiratiemagazine voor de kopers passend bij uw project.

  • Klanten nemen zelf contact op met Karakterhuis.

  • Alle karakterelementen worden op maat gemaakt en passen in elk huis

Duidelijkheid voor
de klant

  • Uniek, sfeervol en karakteristiek interieur voor de klant.

  • Persoonlijk interieuradvies en maatwerk indelingsontwerp.

  • All-in-prijs voor interieuradvies, maatwerkontwerp en realisatie.

  • Minder keuzestress bij het kiezen van opties door integraal interieurontwerp.

Interesse in een samenwerking waarbij u unieke woningen kan aanbieden aan uw klant?

bottom of page